1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. ARPAÇAY

  4. Arpaçay’da Yollar Sıcak Asfalt Oluyor
Sarıkamışta CHP Yönetimi Toplu İSTİFA

Sarıkamış'ta CHP Yönetimi Toplu İSTİFA

CHP Kars'ın Sarıkamış İlçe Başkanı Hasan Cellat ve yönetim kurulu üyeleri partisinden istifa etti.

A+A-

 CHP Kars'ın Sarıkamış İlçe Başkanı Hasan Cellat ve yönetim kurulu üyeleri partisinden istifa etti.

Cellat, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, yönetim kuruluyla birlikte yaptıkları değerlendirmede partiden istifa etmeye karar verdiklerini söyledi.

Siyasetin uzun soluklu bir iş olduğunu, yönetim olarak onurlu bir şekilde başlayıp öyle de bırakmak gerektiğini belirten Cellat, "Bu süreçte kimseyi kırmamaya, yalan söylememeye ve en önemlisi kimsenin umuduyla oynamamaya ben ve yönetim kurulumuz olarak özen gösterdik. Acılarımızı, sevinçlerimizi hiçbir siyasi amaç gütmeden paylaşmanın güzelliğini yaşadık. 2000 yılından bugüne kadar ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız çalışmalarımızı büyük bir uyum içinde birlikte yürüttük" dedi.

Son seçimlerde oy oranını azda olsa yükselttiklerini ancak bunun yeterli olmadığını dile getiren Cellat, şöyle konuştu:

"Bu sebepten dolayı ilçemizin yeni başkan ve yeni yönetime ihtiyacı olduğunu düşündük. Ben başkanlıktan 9 arkadaşım da yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettik. Partimiz bunu olgunlukla karşılayacaktır. Gelecek yeni yönetime desteğimiz tamdır. Çalıştığımız süre içinde partili, partisiz bize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. "

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.