1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Karla Mücadele Devam Ediyor
Sarıkamışta Bıçaklı Kavga: 1 ÖLÜ

Sarıkamış'ta Bıçaklı Kavga: 1 ÖLÜ

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt köyünde yaşanan bıçaklı ve sopalı kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

A+A-

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt köyünde yaşanan bıçaklı ve sopalı kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Sarıkamış'a bağlı Ortakale köyünde yaşayan ve aralarında anlaşmazlık bulunan Sinan Sade ile amcasının oğlu Emrah Sade'nin aileleri, Karakurt köyünde bir taziye evinden çıkışta tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Sinan Sade (23) kalbinden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Sarıkamış Devlet Hastanesine kaldırılan Sade, yapılan müdahaleye rağmen öldü.

Kavgada, iki aileden Emrah, Ercan, Süleyman, İrfan ve Turan Sade ise çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, Sarıkamış Devlet Hastanesine tedavi altına alındı.

Diğer Haberler...

DİGOR'UN KURTULUŞ BAYRAMI

Kars’ın Digor İlçesi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 90’ncı yıl dönümü törenlerle kutlandı.

Digor’da yapılan tören İstiklal Marşı ve Atatürk Anıtına çelenklerin konulmasıyla tören başladı. Daha sonra Kaymakam Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Muzaffer KUtay ve protokol üyeleri vatandaşların öğrencilerin kurtuluş gününü kutladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından tören öğrencilerin okuduğu şiirlerle devam etti. Program resmi geçit töreni ile sona erdi.

AZERİ UYRUKLU BİR KİŞİ ÖLDÜ

Kars'ın Susuz İlçesinde, Azeri uyruklu bir kişi arkadaşları tarafından kaldığı çadırda ölü bulundu.

İnşaatta çalışan ve 3 gün önce kafasına kürek sapı çarparak yaralanan T.X., aynı çadırda beraber kaldıkları Azeri uyruklu arkadaşları Q.G. ve R.A. tarafından sabah kalktıklarında ölü bulunarak jandarma ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Azeri'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Güvenlik kuvvetleri, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra cumhuriyet savcısına bilgi verdi. Kaldığı çadırda ölü bulunan T.X'sin kesin ölüm sebebinin tespiti için cesedi Trabzon Adli Tıp Kurumu'na sevk
edildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.