1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars İl Genel Meclisi'nde Seçim.. DEM Partili Özgür Katanalp Kazandı
Sarıkamışta Akraba Kavgası 1 ÖLÜ

Sarıkamış'ta Akraba Kavgası 1 ÖLÜ

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt köyünde akrabalar arasında çıkan kavgada bir kişi kalbine aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.

A+A-

 

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt köyünde akrabalar arasında çıkan kavgada bir kişi kalbine aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.

 

Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt köyünde birbirleriyle akraba olan 6 kişin karıştığı kavga kanlı bitti. Edinilen bilgilere göre, akraba olan ve aralarında önceden husumet bulunan S.S., E.S., E.S., S.S., İ.S. ve T.S. isimli şahıslar Karakurt köyünde karşılaşarak tartışmaya başladılar.

Tartışmanın büyümesi sonucu taraflar birbirlerine tekme, tokat ve sopa vurmaya başladılar. Kavganın büyümesi üzerine E.S. üzerinde bulunan bıçak ile S.S.'yi kalbinden bıçakladı. Ağır yaralanan S.S. kaldırıldığı Sarıkamış Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Jandarmanın araya girmesiyle önlenen kavgada yaralananlar Sarıkamış Devlet Hastanesi'nde tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildiler. Taburcu edilen şüpheli 5 kişi gözaltına alındı.

Akrabalar arasından çıkan kavgada hayatını kaybeden S.S. otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Olayla ilgili olarak tahkikata başlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.