Sarıkamışlılar Açık Havada Film İZLEDİ

Sarıkamışlılar Açık Havada Film İZLEDİ

Adana Altın Koza Film Festivali'nin gezici sinema TIR'ı Kars'ın Sarıkamış ilçesine geldi.

A+A-

Adana Altın Koza Film Festivali'nin gezici sinema TIR'ı Kars'ın Sarıkamış ilçesine geldi.

Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, bu etkinlikle bölge insanına yazlık sinema keyfinin yaşatıldığını belirterek Adana Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiğini söyledi. Gezici sinema TIR'ının koordinatörlüğünü yapan Adem Akgünoğlu ise, gezici sinema TIR'ının 38 il ve 61 noktaya gideceğini ve o yerlerde sinema seyrettirmeyi,

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Altın Koza Film Festivalini tanıtmak istediklerini belirtti. Akgünoğlu, "Bugün Sarıkamış'ta 51. durağımızdayız. Burada, etkinliklerimizin içerisinde bando, halk dansları ve müzik gruplarımız olacaktı. Ancak şehitlerimizden dolayı yalnızca sinema organizasyonu gerçekleştirdik. Amacımız Türk sinemasını tanıtmak, gittiğimiz yerlerde açık havada film seyrettirmek ve vatandaşlarla buluşmak. Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımızdan büyük ilgi görüyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor" diye konuştu. 

Sarıkamış'ta serin havaya rağmen "Anadolu Kaplanları" adlı filmi ilk kez açık havada izleyen vatandaşlar da organizasyondan son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.