1. HABERLER

  2. Bostancı'da Hücre Ev Baskını: 3 Ölü
Sarıkamış'ta KAYAK Sezonuna Devam

Sarıkamış'ta KAYAK Sezonuna Devam

İlkbahar mevsimine girilmesine rağmen kar keyfi yaşanmaya devam edilen Kars'ın Sarıkamış ilçesine kayakçıların ilgisi sürüyor.

A+A-
İlkbahar mevsimine girilmesine rağmen kar keyfi yaşanmaya devam edilen Kars'ın Sarıkamış ilçesine kayakçıların ilgisi sürüyor.
Konuklar arasında bulunan İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı kayak yaparak keyifli dakikalar yaşadı.
Sarıkamış ilçesi ve Bayraktepe Kayak Merkezi, yaşanan lodos ve kar erimelerine karşın kayak severlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Hafta sonu tatilini geçirmek için Sarıkamış ilçesine gelen İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, kayak keyfini gönlünce çıkaranlar arasında yer aldı. Başkan Baltacı, dün akşam yağmur yağmasına rağmen pistlerde kaliteli güzel bir kar bulunduğunu belirterek "Bu durum herhalde karın özelliğinden olsa gerek. Buradaki arkadaşlar iyi bir uğraş verilmiş. Burasının kayak pisti çok güzel, yani çok uzun ve çok da sandığım kadar zor değil. Diğer kayak pistleriyle mukayese ettiğim zaman burası her halde Türkiye'nin birkaç bölgesi içerisine girmektedir. Bundan sonra çok iyi dostlarla tanıştık, burada artık süreklilik arz edecek. Bizler diğer dostlarımızı da buraya yönlendirip onlarla buraya geleceğiz. Buranın daha iyi güzel keyfini çıkartacağız" dedi.
Özellikle son 3 gün içerisinde şiddetli soğuk ve kar erimesinin önüne geçince Bayraktepede kar kalınlığı 1 metre 30 santim olarak belirlendi. "Havalar soğumasaydı kayak merkezindeki karlar erirdi" diyen Sarıkamış İlçe Belediye Başkanı İlhan Özbilen, "Arnavutköy Belediye Başkanı Baltacı iş adamlarıyla buraya geldi. Burada bir çalışma içerisindeler. Sarıkamış'ta yatırım amaçlı iş adamları ilçemize akın ediyor. Bilindiği üzere şuanda 2 bin 634 rakımdayız. Herkes burada çok güzel bir şekilde kayıyor" diye

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.