1. HABERLER

  2. Sarıkamış'ta Hakem Futbolcuya YUMRUK Attı
Sarıkamış'ta Hakem Futbolcuya YUMRUK Attı

Sarıkamış'ta Hakem Futbolcuya YUMRUK Attı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde oynanan futbol maçında orta hakemle takım kaptanı tekme tokat birbirine girdi.

A+A-
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde oynanan futbol maçında orta hakemle takım kaptanı tekme tokat birbirine girdi.

Sarıkamış Esnaf Spor ile Kars Demir Spor futbol kulüpleri arasında oynanan maçta çıkan kavga yüzünden maç tatil edildi.

Edinilen bilgiye göre; Sarıkamış Şehir Stadında, Kars 1. Amatör küme yükselme grubu son maçında Sarıkamış Esnaf Spor ile Kars Demir Spor karşı karşıya geldi.

Maçın 80.dakikasında 11-0 önde olan Sarıkamış Esnaf Spor’un attığı gol orta hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

Bunun üzerine Sarıkamış Esnaf Spor kaptanı Serdar Üstündağ’la orta hakem Akın Güngör arasında tartışma çıktı.

Bu sırada hakem Güngör, Kaptan Üstündağ’a önce sarı ardından kırmızı kart gösterdi. Kaptan Serdar Üstündağ’ın hakemin üzerine yürümesiyle sinirlenen hakem kaptanın sol gözünün üstüne yumruk attı ve kısa süreli yumruklaşmadan sonra hakem maçı tatil etti.

Kaptan Serdar Üstündağ, “Bu maçı aldığımızda 3. lig klasman grubuna çıkacaktık. Hakem taraflı ve kasıtlı davrandı. Üstelik bana küfredip gözüme yumruk ve tekme attı. 11 sıfırlık maç tatil edilir mi?. Kendisinden davacıyım” diye konuştu.

Kaptan Üstündağ’ın  Sarıkamış Devlet hastanesinde yapılan ilk tedavisinden sonra, Göz ve kafatasında çatlak olma ihtimaliyle Kars Devlet hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili orta hakem Akın Güngör’ün kaşının yarıldığı, yapılan tedavisinin ardından sağlık kontrolünden geçtikten sonra ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
3 Yorum