1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Önder Fidanboy'un Açlık Grevi Sona Erdi
Sarıkamış Türkiyenin Ortak HATIRASIDIR

Sarıkamış Türkiye'nin Ortak HATIRASIDIR

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Sarıkamış Şehitleri'nin 97. yıl anma törenlerine katılmak için Kars'a geldi.

A+A-

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Sarıkamış Şehitleri'nin 97. yıl anma törenlerine katılmak için Kars'a geldi.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Sarıkamış Şehitleri'nin 97. yıl anma törenlerine katılmak için geldiği Kars'ta, "Sarıkamış Şehitleri'ni unutmamak, o hatırayı bir kez daha anmak için buradayız. Sarıkamış Şehitleri Kars iline ait bir olay değil, bütün ülkenin bütün bir milletin ortak hareketi ve ortak hatırasıdır." dedi

Bakan Şahin, Kars ilinin stratejik önemine de değindiği konuşmasında, "Kars, farklı ve önemli bir ilimiz. Buraya hükümet olarak zaman zaman Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız ve değişik bakan arkadaşlarımız ziyaretler yapmaktadırlar. Ve yapılmaya devam edecektir. Kars'ın her açıdan gelişmesi kalkınması hükümetimizin özel önem verdiği bir konudur. Bu gün burada bizler bu hizmetlerin aynı zamanda takibini yapmaktayız." dedi.

Bakan Şahin, Kars halkına sevgilerini ilettiği konuşmasının ardın gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapsız bıraktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.