1. HABERLER

  2. Adıyaman'da Şahin'e Ekmekli Protesto
Sarıkamış Kaymakamı VEDA ETTİ

Sarıkamış Kaymakamı VEDA ETTİ

Yozgat Boğazlıyan Kaymakamlığı görevine atanan Kars Sarıkamış Kaymakamı Ahmet Altunbaş, vatandaşlarla vedalaştıktan sonra ilçeden ayrıldı.

A+A-
Yozgat Boğazlıyan Kaymakamlığı görevine atanan Kars Sarıkamış Kaymakamı Ahmet Altunbaş, vatandaşlarla vedalaştıktan sonra ilçeden ayrıldı.
İçişleri Bakanlığı’nın Vali yardımcılıkları ve kaymakamlıklar kararnamesiyle Yozgat Boğazlıyan Kaymakamlığı’na atanan Kars Sarıkamış Kaymakamı Ahmet Altunbaş, ilçeden ayrılmadan önce makamında tüm kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve çalışanlarını kabul ederek, bir süre sohbet etti.
Görev yaptığı süre içinde Sarıkamış’ta önceliği eğitim ve öğretim ile Türkiye’nin yıldızı parlayan turizm merkezlerinden olan Sarıkamış kayak merkezine verdiğini belirten Altunbaş, 2 yıl içinde yaptıkları hizmetleri ortak akıl ve kurumlar arası güç birliğiyle erçekleştirdiklerini söyledi.
Altunbaş, görevde olduğu 2 yıllık süre içinde Sarıkamış ve Sarıkamışlılara hizmet etmekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Her zaman Sarıkamış’ın bir gönül elçisi olacağım. İlçedeki görevime başladığım günden bugüne kadar gerek yerel yönetimler, gerek kamu kurum amirleri, oda, dernek, sivil toplum örgütleri ve basın mensupları ile uyum içersinde çalışarak Sarıkamış’ın kalkınmasına ışık tuttuk. Bu süre içinde hoş bir seda bıraktımsa kendimi mutlu sayıyorum. Yaptığımız başarılı çalışmaları kurumlar arası güç birliğiyle yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle ben hakkımı herkese helal ediyorum. Sizler de hakkınızı helal ediniz” dedi.
Kaymakam Altunbaş ile vedalaşmaya gelen fakat makama sığmayan bir çok kişi dışarıda uzun kuyruklar oluşturdu. Altunbaş, kendisiyle vedalaşmaya gelen herkes ile tek tek tokalaşarak görüştü. Vedalaşma sırasında duygusal anların yaşandığı dikkatlerden kaçmazken, bu defa da Altunbaş ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Altunbaş kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmayarak herkes ile fotoğraf çektirdikten sonra ilçeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
3 Yorum