Sarıkamış Belediyesi İş Makineleri ALDI

Sarıkamış Belediyesi İş Makineleri ALDI

Sarıkamış Belediyesi yeni aldığı araçlarla makine parkını yeniliyor.

A+A-
Sarıkamış Belediyesi yeni aldığı araçlarla makine parkını yeniliyor.
 
Kars’ın Sarıkamış İlçesi Belediye Başkanlığı’nca hizmetlerin aksamaması için1 adet çok amaçlı kullanılan kepçe ile 2 adet çöp toplama kamyonu alındı.
 
Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, makine parkında bulunan araçların çok eskidiğini bu nedenle de belediyeye yeni araçlar alarak hizmetlerin aksamamasını amaçladıklarını belirtti.
 
Başkan İlhan Özbilen,”Sarıkamış hızla gelişen bir turizm ilçesidir. Hizmet işlerinde yaşları 15 yılı geçkin çöp kamyonu ve kepçelerimiz vardı. Yaptığımız kanalizasyon ve su işleri çalışmalarında bu iş makineleri yeterli gelmiyor ve sürekli arıza yapıyordu. Hatta bazı çalışmalarımızı kiralık iş makineleriyle yapmak zorunda kalıyorduk. Meclisimizde aldığımız kararla Devlet Malzeme Ofisi aracılığı ile 1 adet 4x4 kepçe ile 2 adet çöp toplama kamyonu aldık” dedi.
 
Sarıkamış Belediye Başkanlığı tarafından alınan iş makinelerinin tanıtımı yapıldı. Başkan İlhan Özbilen, bir süre kepçe kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.