1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Sarai Sierra'nın Cesedi BULUNDU !
Sarai Sierranın Cesedi BULUNDU !

Sarai Sierra'nın Cesedi BULUNDU !

İstanbul'da bir süredir kayıp olarak aranan ABD'li Sarai Sierra'nın cesedi Fatih Sarayburnu'nda sur kalıntılarında bulundu.

A+A-

İstanbul'da bir süredir kayıp olarak aranan ABD'li Sarai Sierra'nın cesedi Fatih Sarayburnu'nda sur kalıntılarında bulundu.

Fatih'te Sarayburnu yakınlarında sur kalıntılarında bulunan kadın cesedinin ABD'li Sarai Sierra'ya ait olduğu tespit edildi.

Habertürk'ün haberine göre, bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen kadının cinayetin ardından olay yerine getirildiği sanılıyor. Cesedin üzerinden Sierra'ya ait sürücü belgesi çıktığı bildirildi. Emniyetten yapılan açıklamaya göre cesedin bulunduğu bölgeden 11 kişi ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.

Genç kadının son olarak görüntülendiği Galata Köprüsü'nden Cankurtaran'a olan mesafenin yaklaşık 2 kilometre olduğu belirtildi. Polis cinayeti çözmek için bölgedeki güvenlik kameralarını yeniden incelemeye aldı.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, konuyla ilgili "Başına vurulmak suretiyle öldürüldüğü kesin ama diğer bilgilere ulaşabilmek için araştırmalarımız devam ediyor" dedi. Sierra'nın "ajan ya da kurye olduğuna" ilişkin sorusunu "Öyle bir tespitimiz yok" diye yanıtladı.

Ne olmuştu?

Sierra 8 Ocak'ta İstanbul'a gelmiş, 15 Ocak'ta Hollanda'nın Amsterdam kentine gitmiş, 19 Ocak'ta ise Almanya'nın Münih kentinden yeniden İstanbul'a dönmüş, 21 Ocak'ta ise kaybolmuştu. 22 Ocak için ise ülkesi ABD'ye bileti olduğu belirlenmişti.

Sierra'nın Beyoğlu'nda 13 günlüğüne kiraladığı odadan, Galata Köprüsü'nün fotoğraflarını çekmek için çıktığı belirtildi.

Sierra kaybolduktan sonra, cep telefonundan ilk defa 30 Ocak'ta saat 22.00 sıralarında kısa süreli sinyal alındığı öğrenildi. 22 Ocak'ta ABD'ye dönmesi gereken Sierra'nın evine dönmemesi üzerine ailesi, kayıp başvurusunda bulunmuştu.

Arama sürecinde kocası Steven Sierra ve kardeşi David Jimenez de Türkiye'ye gelerek polise ifade verdi. Sierra'nın iki çocuğu vardı.

Sierra'nın ABD'de bir sağlık kuruluşunda çalıştığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.