1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sandıklı Afyonkarahisar’ın En Büyük İlçesi Unvanını Korudu
Sağanak Yağışlara Karşı Dikkatli OLUN

Sağanak Yağışlara Karşı Dikkatli OLUN

Kars, Ardahan, Erzurum ve Ağrı, çevrelerinde kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış ve yerel dolu yağışı bekleniyor.

A+A-

Kars, Ardahan, Erzurum ve Ağrı, çevrelerinde kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış ve yerel dolu yağışı bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Kars, Ardahan, Erzurum ve Ağrı, çevrelerinde kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış ve yerel dolu yağışı bekleniyor.

Kars Meteorolojik Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; Bugün öğle saatlerinden itibaren Kars, Erzurum, Ardahan ve Ağrı çevrelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış ve yerel dolu yağışı beklenirken, vatandaşlar ise sel ve su baskınlarına karşı uyarıldı.

Kars Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada;"Kuzey ve doğu kesimlerde etkisini sürdürmesi beklenen gök gürültülü sağanak yağışın, öğle saatlerinden itibaren Kars, Erzurum, Ardahan ve Ağrı çevrelerinde 12 saatte 21-50, yüksek kesimlerde yer yer 50-75 kg/metrekare beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı "sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, heyelan, ulaşımda aksamalar"a karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.