1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Danıştay YGS'nin Şifresini ÇÖZEMEDİ
Ruhsatsız 2 Tabanca Ele GEÇİRİLDİ

Ruhsatsız 2 Tabanca Ele GEÇİRİLDİ

Kars'ta 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

A+A-

Kars'ta 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Ortakapı Mahallesi'nde bir iş yerinde yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca ile söz konusu tabancaya ait 8 adet adet mermi ele geçirilirken, Merkez mahallesinde havaya ateş ettikleri belirlenen 2 kişi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet mermi ile birlikte yakalandı.

İki olayda gözaltına alınan 3 kişinin, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Haberin Devamı

KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce yapılan yol kontrolünde bir araç içinde 6 bin 100 adet kaçak sigara ele geçirildi.

Dün, Kars-Iğdır karayolu üzeri Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde yapılan kontroller sırasında, Iğdır’dan gelen ve “dur” ihtarına uymayan bir araç, takip ve kovalama sonucu durduruldu. Araç içerisinde yapılan aramada Kars’a satılmak üzere getirilen toplam 6 bin 100 paket muhtelif markalarda kaçak sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında 4733 (Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun) sayılı yasaya muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

İlgili Haber

2010-2011 YILI DEĞERLENDİRİLMESİ

Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 2010-2011 yılı kaçakçılık, trafik ve asayiş değerlendirmesi yapıldı.

Yapılan değerlendirme sonucu trafik ve asayiş olaylarının 2010 yılına göre 2011 yılında azalma olduğu tespit edilirken, 2010 yılına göre 2011 yılında kaçakçılık olaylarının arttığı açıkladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kars İl Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Nurettin Özyaşamış; "Kars'ta İl Emniyet Müdürlüğü olarak Kars halkının huzur ve refahı için, emniyet teşkilatı olarak 24 saat kesintisiz ve aralıksız olarak çalışmaktayız. Asayiş ve trafik yönünden zaman zaman meydana gelen olumsuzluklara anında müdahale ederek halkımızın zarar görmesini engellemekteyiz. Ancak kaçakçılık olayları ilimizde yoğun ve emniyet teşkilatı olarak kararlılıkla üzerine gideceğiz. Kaçakçılığında en kısa sürede önüne geçeceğimizi tüm Kars halkı bilmelidir" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.