1. HABERLER

  2. Kars'taki Cuma Pazarı KURULMAYACAK
Renault Clio 4'te Son KARAR

Renault Clio 4'te Son KARAR

Renault Başkanı Carlos Ghosn, Clio 4 modelinin bir bölümünün Fransa'daki Flins fabrikasında üretileceğini söyledi.

A+A-
Renault Başkanı Carlos Ghosn, Clio 4 modelinin bir bölümünün Fransa'daki Flins fabrikasında üretileceğini söyledi.
Ghosn, dün Fransa Cumhurbaşkanı ile yaptığı görüşmeden sonra bir açıklama yaptı. Ghosn, "Renault bir Fransız şirketidir, sosyal sorumluluk sahibi, topluma ve çevreye karşı saygılı, endüstriyel ve teknolojik birikimine bağlı bir şirkettir. 2012'den itibaren ticarileştirilecek olan ürün gamımızın en önemli elektrikli modellerinden Zoe'yi Flins fabrikasında üretmeyi kararlaştırmış olmamızın nedenlerinden biri budur" dedi.
Ghosn, "Fransa Cumhurbaşkanı'na, Clio 4 modelini Flins'de, Türkiye'deki Bursa fabrikası ile birlikte genel bir çift kaynaklı tedarik "double sourcing" politikası çerçevesinde üreteceğimizi teyit ettim. Flins fabrikası kalıcıdır ve bu fabrikada istihdam ileri vadede de korunacaktır" dedi.
Carlos Ghosn sözlerine şunları ekledi: "Benim sorumluluğum ve motivasyonum ise Renault'nun köklü dönüşüm geçirmekte olan bir sektörde kazanan ve yenilikçi bir üretici olmasını sağlamaktır".

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.