1. HABERLER

  2. Rektör Güven'den YENİ YIL Mesajı
Rektör Güven'den YENİ YIL Mesajı

Rektör Güven'den YENİ YIL Mesajı

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven, yaklaşmakta olan yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

A+A-
Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven, yaklaşmakta olan yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı. Güven mesajında, yeni yılın ülkemize ve dünyaya barış, mutluluk ve sağlık getirmesini diledi.
Güven, önce üniversitenin başarılarından söz ederek, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum Kafkas Üniversitesi huzurlu ve başarılarla dolu bir yılı daha geride bırakmıştır. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krize rağmen isabetli kararlar ve azimli çalışmalar neticesinde 2009 yılının zorluklarını önemli ölçüde yenmeyi başardık. Üniversite olarak gerek akademik çalışmalarda, gerek eğitim-öğretim kalitesinde gerekse kamu hizmetlerinde çok büyük ilerlemeler kaydettik. Yaptığımız çalışmalarda bizleri yalnız bırakmayan, yakından takip eden, destek veren ve eleştiren basınımızın değerli mensuplarının, toplumsal sorumluluk anlayışıyla yerine getirdikleri zor ve zahmetli görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
Güven, yeni yıl mesajı olarak da, “2010 yılının ülkemize ve dünyaya; barış, mutluluk, sağlık getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
3 Yorum