1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Elon Musk'a DEM'den Yanıt... 'Dem Party' Kısaltmasına Gönderme!
Rauf Denktaş Taburcu EDİLDİ

Rauf Denktaş Taburcu EDİLDİ

KKTC'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Yakın Doğu Hastanesi'nden taburcu oldu.

A+A-

 KKTC'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Yakın Doğu Hastanesi'nden taburcu oldu.

Tekerlekli sandalye ile hastaneden ayrılırken basın mensuplarına bir açıklama yapan Denktaş, "KKTC'nin büyük bir ihtiyacına cevap veren YDÜ Hastanesi'ni kurmak fedakarlığını gösteren üniversite direktörü Suat Bey ve ekibine en içten duygularla teşekkür ederim" dedi.

"Doktorların söylediğine göre iki kez ölümün çok yanından geçmişiz. İki kere bu tehlikeyi atlatmışız" diyen Denktaş, "Bu arada siz basın mensuplarına çalışmalarınız için teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi hür basınsız demokrasi olmaz. Etrafımızdaki yakın komşu ülkelere baktığımızda hürriyetimizle, demokrasimizle, Atatürkçülüğümüzle övünebiliriz. Bu konularda hiçbir eksiğimiz yoktur. Kimseden alacağımız ders de yoktur" ifadelerini kullandı.

24 Mayıs'ta geçirdiği rahatsızlığın ardından hastanede tedavi gören Denktaş'ın, Türkiye Genelkurmay Başkanlığı Rehabilitasyon Merkezi'nde bir süre daha fizik tedavi alacağı bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.