1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. İlk Teravih Namazı Kılındı
Radyo Günleri Karstan YAYINLANDI

Radyo Günleri Kars'tan YAYINLANDI

TRT Müzik Kanalı'nda her gün saat 14.00'te canlı olarak ekrana gelen 'Radyo Günleri' adlı program, Kars'ta gerçekleştirildi.

A+A-

TRT Müzik Kanalı’nda her gün saat 14.00’te canlı olarak ekrana gelen ‘Radyo Günleri’ adlı program, bu kez Kars’ta Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Necati Kaya Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kafkas Üniversitesi, Kars Emniyet Müdürlüğü ve TRT işbirliğinde gerçekleştirilen “TRT Radyo Günleri” adlı Konser Programına ilgi büyüktü. Salonu tıklım tıklım dolduran öğrenciler ve vatandaşlar hareketli türkülere alkışlarıyla tempo tuttu.

Programa; Kars İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Belediye Başkan yardımcısı İsmet Yılmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Tamer Keskin, Azerbaycan Konsolos yardımcısı Asiman Aliyev ve Rektör yardımcısı Mitat Şahin ve öğrenciler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.