1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Polis, Şüphelendiği Kadını VURDU
Polis, Şüphelendiği Kadını VURDU

Polis, Şüphelendiği Kadını VURDU

Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki Emniyet Lojmanları'nın arka kısmındaki nöbetçi polisler, 'Dur' ihtarına uymadığı için şüphelendikleri Gülistan Tosun'u vurdu.

A+A-

Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki Emniyet Lojmanları'nın arka kısmındaki nöbetçi polisler, "Dur" ihtarına uymadığı için şüphelendikleri Gülistan Tosun'u vurdu.

Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan Emniyet Lojmanları'nın arka kısmındaki nöbetçi polisler, "Dur" ihtarına uymadığı iddia edilen 30 yaşındaki evli ve yedi çocuk annesi Gülistan Tosun'u vurdu. Göğsünden ağır yaralanan Tosun, Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gülistan Tosun'un "canlı bomba" olduğu sanılarak vurulduğu ifade edilirken, Habertürk sitesi Tosun'un akli dengesinin bozuk olduğunu iddia etti.

Akşam saatlerinde Karlıova İlçesi Emniyet Lojmanları'nın arka kısmında bulunan TOKİ Konutları'ndan ilçe merkezine gelmeye çalışırken vurulan Tosun'la ilgili Karlıova Belediye Başkanı Ferit Çelik açıklama yaptı.

Çelik, "Gülistan Tosun, Emniyet Lojmanları'nın arkasındaki konutlardan ilçe merkezine doğru geliyor. Bu sırada polisler tarafından kendisine ateş ediliyor. Karlıova'da müdahale eden doktorlar, göğsünden bir kurşun yarasının olduğunu ve hayati tehlikeyi atlattığını söylediler" dedi.

Gazetelerde yer alan çelişkili bilgilere göre, Tosun'un, lojmanların arka bahçesine girdiği, polisin "Dur" uyarısına karşılık üzerindeki çarşafı atıp bağırmaya başladığı ve sara krizi geçirdiği iddia edildi. Polisin havaya ateş açması sonucu kaçmaya çalışan kadın, tekrar ateş edilerek vuruldu.

Fırat Haber Ajansı (ANF) ise Tosun'un Türkçe bilmediği için "Dur" ihtarına uymadığını ve o nedenle polisler tarafından vurulduğunu iddia etti.

İlgili Haber

Şırnak'ta İki Asker Hayatını Kaybetti

Beytüşşebap'ta askeri aracın geçişi sırasında pusu kuran PKK'lilerin uzun namlulu silahlarla saldırısı sonucu iki asker öldü, üç asker yaralandı.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde dün gece saatlerinde askeri aracın geçişi sırasında bir grup PKK'linin uzun namlulu silahlarla saldırması sonucu çıkan çatışmada yaralanan beş askerden ikisi hayatını kaybetti. Üç PKK'linin de öldüğü öne sürüldü.

Fırat Haber Ajansı (ANF), güvenlik güçleri ile PKK'li grup arasındaki çatışmanın yer yer devam ettiğini açıklarken Beytüşşebap Jandarma Komutanlığı'na bağlı askerler'in de Kato Dağı'na operasyon başlattığı ifade edildi.

Yaralı üç askerin tedavisi Beytüşşebap Devlet Hastanesi'nde devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.