Polis Haftası Kutlamaları BAŞLADI

Polis Haftası Kutlamaları BAŞLADI

Polis Teşkilatı, kuruluşunun 166'ıncı yılında tüm Türkiye'de olduğu gibi Kars'ta da hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

A+A-

Polis Teşkilatı, kuruluşunun 166’ıncı yılında tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta da hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Polis haftası boyunca yapılacak etkinlikler ise şu şekilde devam edecek: 07 – 10 Nisan tarihleri arasında İl Kültür Müdürlüğü girişinde ilköğretim öğrencilerinin ‘Polis’ konulu Resim ve Şiir Sergisi açılacak. 8 Nisan’da Merkez Camisi’nde şehitler için Mevlid okutulacak ve aynı gün İl Kültür Müdürlüğü Salonunda ‘Polisin Adli ve Önleyici Görev ve Yetkileri’ konulu seminer verilecek. 9 Nisan 2011’de ise yine İl Kültür Müdürlüğü Salonunda Vatandaş Polis Akademisi’nin bir etkinliği olan ‘Polisten al haberi’ adlı tiyatro oyunu sergilenecek.

BU YIL HÜKÜMET KONAĞI ÖNÜNDE TÖREN YAPILMAYACAK

10 Nisan günü ise hey yıl olduğu gibi alınan karara göre Hükümet Konağı önünde resmigeçit töreni ve diğer etkinlikler yapılmayacak. Sadece Atatürk Anıtına çelenk bırakılarak saygı duruşunda bulunulacak. Ardından da Emniyet Müdürlüğü makamında Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek tarafında teşkilat adına tebrikler kabul edilecek. Aynı gün akşam saat 18.00’da ise Kapalı Spor Salonu’nda ünlü sanatçılar Selahattin Alpay ve Özlem Kızıltaş konserleri ile Polis Haftası kutlama etkinlikleri son bulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.