1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. DİGOR

  4. Kars’ta Zincirleme Trafik Kazası
Polis Haftası Etkinlikleri BAŞLADI

Polis Haftası Etkinlikleri BAŞLADI

Kars'ta 'Polis' konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren eserler sergilendi.

A+A-

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Kars'ta 'Polis' konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren eserler sergilendi.

Sergide Türk Polis Teşkilatı’nın 167. kuruluş yıldönümünü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Kars’taki ilk ve ortaöğretim okulları arasında düzenlenen ‘Polis’ konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ayrıca yarışmada dereceğe giren ve girmeyen bütün şiir, kompozisyon ve resimler sergilendi.

Konak önünde düzenlenen törende birinci olan şiir ve kompozisyonlar sahipleri tarafından okundu.

Daha sonra da öğrencilere ödülleri Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars Cumhuriyet Başsavcı vekili Mehmet Çağlayan, Emniyet Müdür Yardımcıları Yaşar Ataseven, Nurettin Özyaşamış, İl Kültür Müdürü Hakan Doğanay ve Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış tarafından verildi.

Daha sonra Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Cumhuriyet Başsavcı vekili Mehmet Çağlayan, İl Emniyet Müdür Vekili Yaşar Atasever tarafından sergi açıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.