1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’taki Ani Antik Kenti Tarihi Dokusuyla Büyülüyor
PKKli Muhikancı İçin Selimde YÜRÜYÜŞ

PKK'li Muhikancı İçin Selim'de YÜRÜYÜŞ

Kars'ın Selim İlçesi'nde Çukurca'da yaşamını yitiren PKK-HPG'li Ebru Muhikancı ve arkadaşları için protesto yürüyüşü düzenlendi.

A+A-

Kars’ın Selim İlçesi'nde Çukurca'da yaşamını yitiren PKK-HPG’li Ebru Muhikancı ve arkadaşları için protesto yürüyüşü düzenlendi.

Kazan Vadisi’nde kimyasal silah kullanılarak hayatını kaybettiği iddia edilen Selim doğumlu HPG militanı Ebru Muhikancı (Eylem Ararat) ve arkadaşları için Kars'ın Selim ilçesinde BDP tarafından yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüş öncesi ilçede hareketli saatler yaşandı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı ilçede Kars’tan gelen Özel Hareket ve Çevik Kuvvet ekipleri geldi.

Halitpaşa caddesine kadar yürüyen BDP’liler, basın açıklaması yaptı. Basın açıklaması yaptııldığı sırada, hayatını kaybeden militanların resimlerini içeren pankartların açılmasına güvenlik güçleri ile kitle arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Tartışmanın ardından grup olaysız şekilde dağıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
6 Yorum