1. HABERLER

  2. Süper Lig'de 20'nci Haftanın Röntgeni
PFDK'dan Diyarbakır ve GS'a CEZA

PFDK'dan Diyarbakır ve GS'a CEZA

PFDK, Diyarbakırspor'a İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında çıkan olaylar nedeniyle 3 maç seyircisiz oynama cezası, Galatasaray'a ise 185 bin TL para cezası verdi. Profesyonel

A+A-
PFDK, Diyarbakırspor'a İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında çıkan olaylar nedeniyle 3 maç seyircisiz oynama cezası, Galatasaray'a ise 185 bin TL para cezası verdi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, yaptığı toplantının ardından çok önemli kararlar verdi.

Kurul, 14.00'te başlayan toplantıda, geçen hafta 87. dakikada tatil edilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçı ve Galatasaray-Ankaragücü mücadelesinde tribünden düşen seyirciyle ilgili dosyaları görüştü. 

Kurul, yaptığı toplantıda, 14 Mart'ta oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçında, taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle, Diyarbakırspor'a 3 resmi maçı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası uyguladı.

Diyarbakırspor Kulübü'ne ayrıca 50 bin lira para cezası verildi.

Aynı maçta Galatasaray'a da taraftarlarının neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat, saha olayları ve talimatlara aykırılık nedenleriyle toplam 185 bin lira para cezası verildi.

Bu arada, Galatasaray-Ankaragücü maçında, taraftarlarının neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı Ankaragücü de 1 maç seyircisiz oynama ve toplam 85 bin lira para cezası aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.