1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 1 Mayıs için Maltepe’ye Çağrı Yapıldı
Parçalanmış Ceset Kayıp Semaya AİT

Parçalanmış Ceset Kayıp Sema'ya AİT

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Badırga Köyü yakınlarında önceki gün parçalanmış çıplak kadın cesedi bulundu.

A+A-

Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesi Badırga Köyü yakınlarında önceki gün parçalanmış çıplak kadın cesedi bulundu.

Cesedin bacaklarının kalça hizasından kesildiği, cinsel organının kesici alet ile kollarının ise hayvanlar tarafından parçalandığı, göğüs kafesinin ikiye ayrılıp boğazının kesildiği belirtildi.

Cesedin 16 Şubat’tan beri kayıp olan Uludağ Üniversitesi Felsefe Bölümü öğrencisi Sema Karakoca’ya (19) ait olabileceği şüphesi üzerine dün Adli Tıp Kurumu morguna gelen baba Mehmet Ali Karakoca, cesedin kızına ait olmadığını söyledi.

Önceki gece fenalaştığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirilen Mehmet Ali Karakoca ile eşi dün sabah yeniden olayın soruşturmasını yürüten Görükle Jandarma Komutanlığı’na geldiler. Fotoğraf üzerinden teşhis yapan baba yeniden fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalenin ardından jandarmaya dönen aile, anne Emine Karakoca’nın şüphesi üzerine yeniden Adli Tıp Morguna geldi. Burada DNA örnekleri veren ve cesede bir kez daha bakan aile, teşhisten sonra dışarıya çıktığında “Ceset kızıma ait değil” diye açıklama yaptılar. Ancak soruşturmayı yürüten savcılık anne ve babanın morgda cesedi teşhis ettiğini bildirdi. Bu gelişmelerin ardından güvenlik güçlerinin Sema Karakoca’nın erkek arkadaşlarının da ifadelerine başvurduğu öğrenildi.

SEMA 16 ŞUBAT’TAN BERİ KAYIPTI

15 Şubat’ta doğum gününü kutlayan Sema Karakoca, en son 20 TL çektiği ATM makinasının güvenlik kameraları tarafından görüntülenmişti. 16 Şubat günü saat 12.00 sıralarında yurttan ayrıldığı Ece isimli kız arkadaşı üniversiteye giderken, ’Yemeğe çıkıyorum’ diyen Sema Karakoca’dan bir daha haber alınamamıştı.

ÇOK NEŞELİ BİR KIZDI

Sema Karakoca’nın kaldığı apart öğrenci yurdunun sahibinin kızı Özlem Berk, Sema’yı ailesiyle kayıt olmaya geldiği günden beri tanıdığını belirterek şunları söyledi: “Ben burada okumadığım için sadece gelip gittiğim zamanlarda görüyordum. Gördüğüm kadarıyla aklı başında bir kızdı. Ailesi ile birlikte gelmişlerdi. Kız kardeşi, ağabeyi vardı. Son günlerde gayet neşeliydi. Duyunca çok şaşırdık” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.