1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Karakurt'ta 'Baraj ve İstimlak' Tepkisi
Özel KAKÜV İÖOden Yılsonu ŞENLİĞİ

Özel KAKÜV İÖO'den Yılsonu ŞENLİĞİ

Kars Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı (KAKÜV) Özel İlköğretim Okulu öğrencilerinin yılsonu etkinlikleri izleyenleri büyüledi.

A+A-

Kars Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı (KAKÜV) Özel İlköğretim Okulu öğrencilerinin yılsonu etkinlikleri izleyenleri büyüledi.

Yoğun geçen bir eğitim-öğretim yılının ardından yılsonu etkinliklerini aileleriyle paylaşan öğrenciler akademik başarının yanı sıra sosyal başarıda da iddialı olduklarını gözler önüne serdiler.

Haberin Videosu

Ana sınıfından 8. sınıfa kadar bütün öğrencilerin ve öğretmenlerin özverili çalışmaları sonucunda ortaya konulan aktiviteler velilerde memnuniyet yaşattı. Akademik başarının yanında sosyal hayatta da başarıyı hedeflediklerini dile getiren KAKÜV’lüler, disiplinli çalışmalarının sonunda ulaştıkları başarının tesadüfî olmadığını söylediler.

Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen gece öğrencilerin yıl içinde yaptıkları resim sergisi ve 1. sınıf öğrencilerinin “okuma bayramı” gösterileri ile başladı. Sınıf öğretmeni Hüseyin Karakaş’ın konuşmasının ardından; Deniz Medet Alınak ve Zehra Ocak’ın sunuculuğunda yapılan gösteriler büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.