1. HABERLER

  2. Tekel İşçilerine POLİS Müdahalesi
Özel KAKÜV İÖO Başarıya Doymuyor

Özel KAKÜV İÖO Başarıya Doymuyor

Kars Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı Özel İlköğretim Okulu (KAKÜV) 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılında da iddialı

A+A-
Kars Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı Özel İlköğretim Okulu (KAKÜV) 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılında da iddialı
 
Yaklaşık 10 yıl önce 1. ve 2. sınıflarda eğitim ve öğretimim vermeğe başlayan KAKÜV Özel İlköğretim Okulu, ilk mezunlarını 2006 yılında verdi. Mezun olan öğrencilerin tamamı Fen ve Anadolu liselerine yerleştirdi. KAKUV, ayrıca OKS başarısından dolayı da 2007-2008 eğitim ve öğretim yılında Türkiye’nin en Başarılı 100 Okulundan biri olarak Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) sayfasında ilan edildi.
 
KAKÜV Özel İlköğretim Okulu Vakfı başkanı Prof. Dr. Abamüslüm Güven, okulunun başarılarının hazır öğrenciyle değil, hazırlanan öğrencilerle sağlandığını belirterek, “Kars’ın gururu olan okulumun bu başarıları uzun yıllar içinde tam donanımlı bir idari ve öğretmen kadrosu, Üniversitenin güçlü desteği ve özverili veli ilişkisiyle gerçekleşmiştir. Başardıklarımız başaracaklarımızın kanıtıdır.” dedi.
 
Güven ayrıca, Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı Özel İlköğretim Okulu (KAKÜV)’un başarılıları ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Bu başarıyı her geçen yıl artırarak devam ettiren KAKUV, 2009-2010 eğitim öğretim yılında mezun olan15 öğrenciden 5’ini Ankara, Aydın, Akçaabat ve Kars’ta bulunan Fen Liselerine, 1 öğrencisini ise Anadolu Öğretmen Lisesine ve 8 öğrencisini de Anadolu Lisesine yerleştirerek başarılarını sürdürdü. SBS ‘de ise 6. ve 7. sınıflarda iki öğrenci 500 tam puanla Türkiye birincisi, üç öğrenci 1 yanlış ve bir öğrencisi de 2 yanlışla sıralamalarda en yükseklerde yer aldılar. Bunun yanı sıra başarılarımız yalnızca akademik düzeyde değil sportif ve sanatsal alanda da sürmektedir. Okulumuzdan Satranç, betminton, masatenisi ve resim alanlarında başarılı öğrenciler çıkarmıştır.” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.