1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Büyük Felaket 24 Nisan 1915.. Ermeni Soykırımı 'Yıl Dönümü'nde Anılıyor!
Özel Harekat Polisi Kazada ÖLDÜ !

Özel Harekat Polisi Kazada ÖLDÜ !

Kars'ta kereste yüklü kamyona arkadan çarpan minibüsteki 1 özel hareket polisi öldü, 2'si polis 3 kişi yaralandı.

A+A-

Kars'ta kereste yüklü kamyona arkadan çarpan minibüsteki 1 özel hareket polisi öldü, 2'si polis 3 kişi yaralandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Kars Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şube Müdürlüğü'nde görevli özel hareket polisi Ramazan Arı yönetimindeki 36 ER 419 plakalı minibüs, Selim-Kars karayolunun 10. kilometresinde, Latif Özaltanlı'nın kullandığı 36 AH 379 plakalı kereste yüklü kamyona arkadan çarptı.

Kazada, sürücü Ramazan Arı, minibüste bulunan özel hareket polisleri Serdar Şölen ve Murat Bayram ile kamyon sürücüsü Özaltanlı yaralandı.

Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Murat Bayram, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Durumu ağır olan Ramazan Arı, buradaki müdahalenin ardından ambulansla Erzurum'a sevk edildi.

Haberin Devamı

KARS'TA TÖREN DÜZENLENDİ

Kars’ta görev dönüşü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Murat Bayram için Kars Emniyet Müdürlüğü'nde uğurlama töreni düzenlendi.

Törende Murat Bayram’ın yakınlarının gözyaşları sel oldu. Törende konuşan Kars Valisi Ahmet Kara, görev başında ölenlerin şehit olduğunu belirterek “Arkadaşımız şehittir. Görev şehidi. İnancımıza göre görev başında vefat eden insanlar şüphesiz şehittir. Ona Allah'tan gani gani rahmet diliyorum. Mesai arkadaşlarına, babasına, eşine, çocuklarına ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.

İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak da yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Bize düşen dua etmektir. Çünkü Murat, şu an peygamber efendimize komşu. Allah, Murat’ı ölümlerin en şereflisiyle şereflendirdi. Şehit makamıyla şereflendirdi. Maalesef polis ve asker, bu göreve talip bizler bu göreve talibiz. Biz bu vatan için her toprağı, her santimi için kanımızı seve seve vermeye hazırız.”

İl Emniyet Müdürü Çakmak’ın konuşmasından sonra İl Müftü Yardımcısı Eyüp Karakelle de dua etti. Tören sonrasında şehit polis memuru Murat Bayram’ın eşi Münevver Bayram, kocasının tabutuna sarılarak ağladı. Gözyaşlarının sel olduğu tören sonrasında Murat Bayram’ın tabutu özel harekat polislerinin omuzlarında tekbir sesleriyle ambulansa götürüldü. Murat Bayram’ın yakınları daha fazla dayanamayarak yere yığıldı.

Murat Bayram’ın cenazesi toprağa verilmek üzere Erzurum'un Pasinler İlçesine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
3 Yorum