1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Aydınspor 1923'ün Masörü Hakan Yazıcı Oldu
Önce TECAVÜZ, Sonra FUHUŞ!

Önce TECAVÜZ, Sonra FUHUŞ!

Kocaeli'nde, 14 yaşında bir kıza tecavüz ettikleri iddia edilen 9 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

A+A-

Kocaeli'nde, 14 yaşında bir kıza tecavüz ettikleri iddia edilen 9 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 14 yaşındaki E.V.'nin İzmit'te kaldığı yetiştirme yurdundan ayrıldıktan sonra tecavüze uğradığı ve fuhşa zorlandığı ihbarını aldı. Ekiplerin düzenlediği operasyonda, kız çocuğuna tecavüz ettiği, para karşılığı ilişkiye girdiği ve fuhşa zorladığı iddia edilen Z.Y., A.B., Ö.T., O.F., E.Y., R.B., H.K., Ö.A. ve F.O. gözaltına alındı.

Bu arada, mayıs ayında başka suçtan tutuklanan H.O., M.E. ve H.E.'nin, zanlıların üyesi olduğu suç örgütünün lideri oldukları öne sürüldü. H.O.'nun birkaç yıl önce tecavüz ettiği ve defalarca ilişkiye zorladığı E.V.'nin, daha sonra arkadaşı S.Ö.'nün tanıştırdığı kişilerle 50 ila 180 lira arasında değişen fiyatlarla ilişkiye girdiği öğrenildi.

Zanlılar emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilirken, tecavüze uğradığı ve fuhşa zorlandığı iddia edilen kız çocuğunun 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.