1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Karakurt'ta 'Kamulaştırma' Tartışması Sürüyor
Okullararası Voleybol Turnuvası BAŞLADI

Okullararası Voleybol Turnuvası BAŞLADI

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanlığı'nın faaliyet programında yer alan okullar arası genç erkekler ve genç bayanlar voleybol grup müsabakaları Gümüşhane'de başladı.

A+A-

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanlığı’nın faaliyet programında yer alan okullar arası genç erkekler ve genç bayanlar voleybol grup müsabakaları Gümüşhane’de başladı.

Aydın Doğan Spor Salonu’nda başlayan müsabakalarda 7 ilden gelen 12 takım mücadele ediyor. 5 Mart tarihine kadar sürecek olan müsabakalarda genç erkeklerde Ordu Karadüz Lisesi, Rize İyidere Lisesi, Artvin Yusufeli Çok Programlı Lisesi, Bayburt Aydıntepe Çok Programlı Lisesi, Ardahan Posof Lisesi, Ağrı Ticaret Meslek Lisesi ve Kars Akyaka Lisesi olmak üzere 7 takım, genç bayanlarda ise Ordu Ünye Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Rize Çayeli Ahmet Hamdi Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesi, Artvin Hopa Atatürk Lisesi, Ardahan Ticaret Meslek Lisesi ve Kars Akyaka Lisesi olmak üzere toplam 5 takım mücadele ediyor.

İlk günün sonunda erkeklerde Ordu Ağrı’yı, Rize Ardahan’ı 3-0’lık skorlarla, Bayburt Artvin’i 3-2’lik skorla yenerken, bayanlarda ise Artvin Ardahan’ı 3-0, Ordu Kars’ı 3-1 yendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum