1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. DİGOR

  4. Bakırhan Digor'da... DEM Parti Dışında Verdiğiniz Her Oy Bahçeli'ye Gidecek
Öğretmenlerden Otogargara  OYUNU

Öğretmenlerden 'Otogargara' OYUNU

Kars Valiliği Sanat Evi bünyesinde, tamamen Öğretmenlerden oluşan 24 kişilik gönüllü tiyatro grubunun İl Kültür Sergi Salonu'nda sahneledikleri 'Otogargara' adlı oyun büyük beğeni topladı.

A+A-

Kars Valiliği Sanat Evi bünyesinde, tamamen Öğretmenlerden oluşan 24 kişilik gönüllü tiyatro grubunun İl Kültür Sergi Salonu’nda sahneledikleri 'Otogargara' adlı oyun büyük beğeni topladı.
Sanat Yönetmenliğini İsrafil Parlak, Yönetmenliğini Arif Yekedüz’ ün yaptığı ve 24 kişilik öğretmenlerden oluşan grubun sahneledikleri “Otogargara” adlı oyun 2 gün sahnelendi.

24 kişilik oyuncu ekibiyle, Tut-i Mucize kafeye giderek oyunla ilgili değerlendirme yapan Yönetmen Arif Yekedüz, “Çok başarılı geçen oyunumuzda iyi bir performans sergileyen bütün gönüllü öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 2 gün süren oyunumuza ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bu yoğun ilgi bizlerin Motivasyonunu arttırırken, zor şartlarda hazırlanan oyuncu arkadaşlarımıza da büyük moral olmaktadır. Bize gösterilen bu büyük ilgi nedeniyle bu oyunu tekrar oynamaya karar verdik. Ancak henüz tarih belirlemedik. Onuda yakın bir zamanda belirleyip sevgili tiyatro severlerle paylaşacağız” dedi.
Oyunda görev alan gönüllü öğretmenler ise, “Bizler hem bu oyunu oynarken insanlara güzel vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Aynı zamanda oyun için satılan biletlerin sağladığı gelirle de okullara yardımda bulunuluyor. Bu da bizi daha çok memnun ediyor” diye konuştular.
Oyun için satılan biletlerden elde edilen gelirin tamamının ihtiyacı olan okullara harcandığı belirtildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum