1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Üzülmez’den Mut’a Geçmiş Olsun Ziyareti
Öğretmene Saldıran Zanlılar YAKALANDI

Öğretmene Saldıran Zanlılar YAKALANDI

Erzurum'un Pasinler ilçesinde, 6 Nisan'da öğretmen A. G.'ye saldırıp tecavüze yeltenen iki zanlı polis tarafından yakalandı.

A+A-

Erzurum'un Pasinler ilçesinde, 6 Nisan'da öğretmen A. G.'ye saldırıp tecavüze yeltenen iki zanlı polis tarafından yakalandı.

Polisin haftalardır devam eden operasyonunda öğretmenin üzerinde bulunan kan ve kıl örnekleri kriminal laboratuara gönderildi, Elde edilen DNA örnekleri, ilçedeki pek çok kişiyle karşılaştırıldı. DNA örneklerinin iki kişinin DNA’ları ile uyuştuğu saptandı.

Daha önce geçirdiği psikolojik travma nedeniyle saldırganları teşhis etmekte zorlanan A.G., üç gün önce polise ifade verebilmiş ve çizilen robot resimdeki kişinin saldırgan olmadığını, kendisine iki kişinin saldırdığını belirtmişti. Bu bilgiyi de dikkate alan polis, sabah saatlerinde yaptığı operasyonla Ü. A. Ve K. N’yi gözaltına alındı.

Son derece gizli yürütülen operasyon sonucunda gözaltına alınan zanlılar, ilçe halkının tepkisinden korunmak için sabaha karşı nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Nöbetçi savcılık tarafından tutuklanan zanlılar Erzurum E tipi cezaevine gönderildi.
6 Nisan’da gerçekleşen olayda, öğretmen A.G. okul çıkışında saldırıya uğramıştı. Tecavüz etmeye çalışan zanlılar amaçlarına ulaşamayınca öğretmenin başına taşla vurarak darp etmişlerdi. Hayati tehlike geçiren öğretmen A.G. tedavi altına alınmış ve kurtarılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.