1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars ve Bölge Covid-19 Sessizliğine Büründü
Öğrencilere 3 Gün Süt DAĞITILACAK

Öğrencilere 3 Gün Süt DAĞITILACAK

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ortaklaşa projesiyle ilköğretim öğrencilerine ücretsiz süt dağıtılacak.

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ortaklaşa projesiyle ilköğretim öğrencilerine ücretsiz süt dağıtılacak

Konu hakkında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars Milletvekili Yunus Kılıç, ilköğretim öğrencilerine 2012 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde ücretsiz süt dağıtılacağını kaydetti.

Milletvekilliğinden önce Kafkas Üniversitesinde öğretim üyeliği yapan veteriner hekim Prof.Dr. Kılıç, sütün, çocukların beden gelişimi, güçlü olmaları ve kafalarının daha iyi çalışması için gerekli olduğunu belirterek, “Yaşlılarda ise kemik kırıklarının oluşmaması için önemli, özellikle bayanlar ve yaşlılar, sabah kalktığı zaman bir bardak süt içmeyi, bir bardak su içme gibi gelenek haline getirmeli; akşam da sütü içmeden yatmamalı” diye konuştu.

Haftada 3 gün

Kılıç, Milli Eğitim Bakanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ortaklaşa projesiyle ilköğretim öğrencilerine, haftada 2-3 gün ücretsiz 200 miligram kapalı pakette süt dağıtılacağını ifade ederek, “Çocukların daha sağlıklı yetişmesi için süt lazım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.