1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. O Polis Senin Babanın Polisi DEĞİL!
O Polis Senin Babanın Polisi DEĞİL!

O Polis Senin Babanın Polisi DEĞİL!

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Başbakan Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi.

A+A-

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Başbakan Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dünkü 29 Ekim yürüyüşüyle ilgili Başbakan Erdoğan'a tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "İnsanlar ölmedi ya polislerin görevini yapmadığını söylüyor. O polis halkın polisidir, senin özel koruman değil. Senin babanın polisi değil onlar" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

"Kendisine göre herşey legal, bağımsızlık, cumhuriyet isteyenler illegal. Kafaya bakınız.

"SENİN GİREMEDİĞİN YERE BEN GİRİYORUM"

"Kemal Kılıçdaroğlu Birinci Meclis'in bahçesine cebren ve hile girmiştir" diyor. Senin giremediğin yere ben giriyorum. İnsan hayatını hiçe sayan bir Başbakan olabİlir mi?

Copları, tankları, topları, askerleriyle gelsinler. Zalimini zulmune ortak olmayacağız. CHP demek mazlumun yanında olmak demektir.

Orada on binler, yüz binler vardı. Tek ortak noktaları Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamaktı. Orada kadınlar, çocuklar vardı. Sen hala CHP'yi anlayamamışsın. CHP, yedi düvele savaş açmış partidir. Oradaki polisler bizim çocuklarımız. Gençler slogan atıyor "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye polis de karşılık veriyor "Biz de Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye.

'HALK MEYDANLARA ÇIKTI, BEYEFENDİ STADA KAÇTI'

Yeni ünvan bulmamız lazım, Tayyip Esad Erdoğan. Senin ne farkın var? İnsanlar ölmedi ya polislerin görevini yapmadığını söylüyor. O polis halkın polisidir, senin özel koruman değil. Senin babanın polisi değil onlar.

'İleri demokrasi' diyordu. Sizin yaptığınız ne? 'İleri polis devleti'. 'Bayramlar demirperde ülkeleri gibi kutlanıyor' diyordu. Halk kutlamak için meydanlara çıktı, beyefendi stada kaçtı.

Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma açmış. O başsavcı açsın görevini okusun. Sen Cumhuriyet Savcısı mısın? Başbakan'ın savcısı mısın?

İstihbarat alıp engellediklerini söylüyorlar. Uludere'de de almıştınız. 34 yurttaşın kanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakasındadır.

BAŞBAKAN'A BAYRAK CEVABI

Hakkari'ye gittiğimizde neden bayrak yokmuş. Bir ülkede bayrak dalgalanmıyorsa Erdoğan sen hangi ülkenin Başbakanısın? Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir milli Bayram yasaklandı. Bu tarihin kara lekesidir. Meclis'e giderken senden izin mi alacağım. Sen kimsin?

'DÜNYANIN EN ZENGİN BAŞBAKANLARINDANSIN'

Erçiş'te okulun adını değiştirdiler, beyefendinin annesinin adını koydular. Annelere saygımız sonsuz. Senin paran var, dünyanın en zengin başbakanlarındansın. Adam gibi adamsan gider paranla okul yaptırır adını koyarsın. Herkes sana saygı duyar. Ama bu davranışın saygısızlık.

'DARBEDEN MEDET UMAN CHP'Lİ OLMAZ'

Ülkeyi yönetenlerin halkı kaynaştırma görevi vardır. Bunların görevi halkı, ülkeyi halkı bölmektir.

Türkiye'nin geldiği noktaya bakın. Utanmadan hala herşeyin sorumlusu olarak CHP'yi gösteriyorlar.

Kimse darbelerin arkasında duramaz. CHP darbelerden en fazla zarar gören parti. Darbeyi şiddetle reddediyoruz. Darbeden medet uman CHP'li olmaz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.