1. HABERLER

  2. Nevzat Bozkuş Dolmuşçularla GÖRÜŞTÜ
Nevzat Bozkuş Dolmuşçularla GÖRÜŞTÜ

Nevzat Bozkuş Dolmuşçularla GÖRÜŞTÜ

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, öğrencilerin sorunları için dolmuş şoförleri ile toplantı yaptı.

A+A-
Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, öğrencilerin sorunları için dolmuş şoförleri ile toplantı yaptı.
Kafkas Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler, şehir içi toplu taşımacılıkta yaşadıkları sorunlarını, Belediye’ye giderek sorunlarını Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’a ilettiler. Ayrıca bazı öğrencilerin Belediye’nin web sayfasına e-mail göndererek aynı sorunlarını bildirmeleri sonucu Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Fen Edebiyat Fakültesi hattı dolmuş sahipleri ve S.S 1 nolu Dolmuşçular Kooperatif Başkanı ile makamında toplantı yaptı. Başkan Bozkuş toplantıda, öğrencilerin iletmiş olduğu sorunları belirterek bu sorunların en aza indirilmesi hususunda çözüm üretmelerini istedi.
Dolmuşçular ise sorunların giderilmesi için ders giriş-çıkış saatlerinde 5 dakika olan hareket zamanının 2 dakikaya indirilerek hatta gerekirse hiç bekleme yapmadan rink halinde çalışarak bu sorunların yaşanmaması için gayret sarf edeceklerini belirttiler.
Belediye’den yapılan açıklamada, Üniversite öğrencilerinin yaşamış olduğu bu sorunun tekrar yaşanmaması için Belediyenin bu konunun sıkı takipçisi olacağı ifade edilirken, sorunun devam ettiğinin tespiti halinde farklı arayışlara yönelerek sorunun çözüleceği vurgulandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.