1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. AK Parti Forum Düzenledi
Necati Dallı Kızılay İl Başkanı SEÇİLDİ

Necati Dallı Kızılay İl Başkanı SEÇİLDİ

Geçici olarak başkanlık görevine getirilen Necati Dallı, yapılan olağanüstü genel kurul toplantısı sonucunda, Kızılay Kars İl Başkanı olarak seçildi.

A+A-

Kars Kızılay Şube Başkanlığı için 28 Aralık 2012 tarihinde geçici olarak başkanlık görevine getirilen Necati Dallı, yapılan olağanüstü genel kurul toplantısı sonucunda, Kızılay Kars İl Başkanı olarak seçildi.

Kızılay Düğün Salonu’nda yapılan olağanüstü genel kurula, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kars milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu ve parti yöneticileri ile üyeler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan genel kurulda, mevcut başkan Necati Dallı bir konuşma yaptı. Dallı’nın konuşmasının ardından başkanlık divanı oluşturuldu. Daha sonra da sırasıyla 2010- 2011 ve 2012 yılları faaliyet raporları okudu. Gelir ve giderler görüşülerek oylamaya sunularak kabul edildi. 2010- 2011 ve 2012 yıllarına ait denetçi raporu görüşülerek oylamaya sunuldu. Ardından da yine aynı yıllara ait Dallı tarafından Şube Yönetim Kurulu ibrası sunularak 2013 – 2014 ve 2015 tahmini bütçenin tetkiki ile kullanımı husussunda şube yönetim kuruluna yetki verilerek oya sunuldu. Dilek ve tekliflerin incelenerek Kızılay Genel Merkezi’ne arzının karara bağlanmasının ardından Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin seçimine geçildi.

DALLI, SEÇİME TEK ADAY OLARAK KATILDI
Yapılan seçim için 145 üyeden 89 kişi oy kullandı. Seçim sonucunda 89 oy alan Necati Dallı, Kars Kızılay Şube Başkanı olarak seçildi. Dallı yaptığı konuşmada: Kars Kızılay İl Başkanlığında yeni dönemin Kars için hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Dallı, konuşmasında son üç yıl içerisinde yapılan faaliyetler hakkında da bilgi vererek,”2010 yılından bu güne kadar Kızılay Şube Başkanlığı’na muhtaç ailelere gelen 180 koli gıda, 150 adet de 800 gramlık kurban etinden yapılmış kavurma ve kuşbaşı ile birlikte 230 kişiye muhtelif yardım yapılmıştır. 2011 yılında ise 270 aileye gıda yardımı yapılmıştır. 2012 yılında da 250 koli gıda ile birlikte 100 adet 800 gramlık kuşbaşı ve ayrıca 500 kişiye de muhtelif gıda yardımı yapılmıştır. Aynı zamanda 2010, 2011 ve 2012 yılları arasında üç muhtaç aileye ev yapılmıştır. 28 Aralık 2012 yılında göreve geldiğimiz süre zarfında Kızılay’a ait binanın onarımını yapmak için Bayındırlık ve İl Müdürlüğü’nden üç teknik eleman alınarak keşif bedellini çıkarttık. Genel Merkezimizin desteği ile binanın onarımını en kısa zamanda yapacağız. Ayrıca Kan Bağışı almak için kan aracın il merkezine ve ilçelerimize götürerek 6 günde 850 ünite kan topladık. Ayrıca Kars’ta acil olarak Kızılay bünyesinde bir kan merkezi kurmak için girişimlerde de bulunduk. Ayrıca apart projemizi de en kısa zamanda hayata geçireceğiz.” dedi.

YÖNETİM KURULU:
Yapılan seçim sonucunda,

Başkan: Necati Dallı
Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri: Cevdet Ertaş, Ali Karadeniz, Ahmet Tüzen, Emine Karadağ Yıldız, Hamit Aynur ve Sefer Özabay.
Yönetim Kurlu Yedek Üyeleri: Yusuf Emlik, Gencay Bozkurt, Hakan Kerenciler, Resul Çetin, Nahide Kasık, M.Emin Haliloğlu ve Sultan Aydın.
Denetçi Asıl Üye: Erkan Aras
Denetçi Yedek Üye: Teyyar Vargün,
Üst Kurul Delegesi: Necati Dallı, Ahnet Tüzen, Cevdet Ertaş,
Üst Kurul Yedek Üyesi: Emine Karadağ Yıldız, Hamit Aynur ve Sefer Özabay

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.