1. HABERLER

  2. Modacı Erol Albayrak Kars'a Geliyor
Modacı Erol Albayrak Kars'a Geliyor

Modacı Erol Albayrak Kars'a Geliyor

Ünlü Modacı Erol Albayrak, son koleksiyonunun çekimlerini Kars'ın tarihi mekanlarında gerçekleştirecek.

A+A-
Ünlü Modacı Erol Albayrak, son koleksiyonunun çekimlerini Kars’ın tarihi mekanlarında gerçekleştirecek.
 
Bugüne kadar tasarladığı koleksiyonları ile uluslararası moda sektöründe büyük bir ün sahibi olan dünyaca ünlü moda tasarımcısı Erol Albayrak, çok konuşulacak son koleksiyonunun çekimleri için mekan araştırmasına Kars’tan başladı...
 
Farklı medeniyetlere ait birçok kültürü içinde barındıran ve Türkiye’de başka hiçbir şehirde var olmayan dokusu ile Kars, zaman zaman koleksiyonlarında kültürümüze ait ögelere yer veren Erol Albayrak için de bir ilham kaynağı olacak.
 
Prodüksiyonu Hollanda’nın en önemli holdinglerinden biri olan Axcess İnternational’ın sahibi Hülya Aydın tarafından gerçekleştirilecek moda çekimi için yine aynı ülkeden gelen yaklaşık 20 kişilik bir ekip 15 gün boyunca Erol Albayrak ile birlikte mekan araştırması yapacak.
 
Tuğçe Kazaz ile gerçekleştirdiği “Cinema by Erol Albayrak” koleksiyonunun moda çekimlerinin halen daha yankıları sürerken; Erol Albayrak’ın, sır gibi saklanan son koleksiyonunda hangi model ile çalışacağı ise büyük merak konusu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.