1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ın Soğuğu Vatandaşa Durakta Ateş Yaktırdı
Miyase Ağaç Türkiye 542si OLDU

Miyase Ağaç Türkiye 542'si OLDU

2011 YGS'de 6 dalda il birincisi Hüsnü M. Özyeğin Anadolu Lisesi Öğrencisi Miyase Ağaç oldu. Ağaç ayrıca Türkiye 542.si olarak da Türkiye derecesi yaptı.

A+A-

2011 YGS’de 6 dalda il birincisi Hüsnü M. Özyeğin Anadolu Lisesi Öğrencisi Miyase Ağaç oldu. Ağaç ayrıca Türkiye 542.si olarak da Türkiye derecesi yaptı.
Okul Müdürü Fatma Kaya, “Öncelikle Hüsnü M. Özyeğin Anadolu Lisesi olarak başarılarımıza bir yenisini daha eklediği için öğrencimizi kutluyorum. Ancak bu bizim için sürpriz olmadı. Öğrencilerimizden böyle bir başarı bekliyorduk. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Her başarı sistemli,planlı ve özverili bir çalışmanın sonucudur.Deneyimli öğretmen kadromuzun da bu başarıda çok büyük rolü olduğu unutulmamalıdır.” dedi.

Kaya daha sonra şunları söyledi: “Tabii ki bir insan yetiştirmek, sadece kitaplara gömülüp soru çözdürerek sınavlara hazırlamak değildir. Öğrencilerimizi iyi bir insan,iyi bir yurttaş,milli ve manevi değerlerine bağlı,vatanını milletini ve ailesini seven,milli duyguları gelişmiş bir birey olarak yetiştirmek ve aynı zamanda gerekli bilgi ve donanımı kazandırarak onların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak temel görevimizdir ve bizler ekip olarak bu görevi en iyi şekilde yerine getirdiğimize inanıyoruz.Öğrencilerimizin her yıl üniversite sınavlarında gösterdikleri başarılar da bunun ispatıdır”
Miyase Ağaç da elde ettiği başarıdan dolayı mutluluğunu dile getirerek, “Başarımda emeği geçen herkese aileme, okul idaresine ve öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.