1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. 8'inci Yargı Paketi... İlk 16 Madde TBMM'de Kabul Edildi
MHPden İstifalar Haberine TEPKİ

MHP'den İstifalar Haberine TEPKİ

MHP Kars İl Başkanı Muhsin Ağçay, 'MHP'de İstifa Depremi' başlıklı haber üzerine bu sabah basın toplantısı düzenledi.

A+A-

MHP Kars İl Başkanı Muhsin Ağçay, “ MHP’de İstifa Depremi” başlıklı haber üzerine bu sabah basın toplantısı düzenledi.

Oldukça ağır konuşan Ağçay, yalnızca iki kişi istifa etmiştir, dedi.

Haberi kaynak ve isim göstermeden yayımlayan haber sitelerine de ateş püsküren MHP Kars İl Başkanı Muhsin Ağçay şunları söyledi :

“Neye ve kime hizmet ettiği belli olmayan, AKP yandaşı bir kısım sözde haber siteleri tarafından MHP Kağızman İlçe Teşkilatı’ndan istifaların olduğu sevinçle gündeme getirilmiştir.

Teşkilatımızın bilgisine başvurulmadan yapılan bu alçak haberde çoklu istifaların olduğu belirtilmiştir ; fakat istifa edenlerin kimler olduğu belirtilmemiştir.

Kağızman'da MHP iki üyesinin istifası söz konusu olmuştur. Bu iki kişi Lemin Gülderen ve Celal Küçükseven’dir. Bu iki ismin Kağızman MHP Teşlikatı ve Yönetimi ile uzaktan yakından alakası olmayan kişilerdir.

MHP zihniyetinden uzak, amaçları, kime hizmet ettikkleri ve kim oldukları belli olamayan bu iki kişinin istifası da ülkücü camia tarafından sevinçle karşılanmıştır; çünkü Milliyetçi Hareket partisi BOZKURTLAR yuvasıdır." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
3 Yorum