MHP Kars İl Başkanlığında Devir TESLİM

MHP Kars İl Başkanlığı'nda Devir TESLİM

MHP Kars İl Başkanlığı'na seçilen Yaver Özcan, eski Başkan Muhsin Ağçay'dan görevi teslim aldı.

A+A-

19 Mayıs 2012 tarihinde yapılan olağan kongre ile MHP Kars İl Başkanlığı’na seçilen Yaver Özcan, eski Başkan Muhsin Ağçay’dan görevi teslim aldı ve MHP’ye emeği geçenlere teşekkür etti.

MHP Kars il binasında düzenlenen devir teslim töreninde, kongre gününe kadar il başkanlığı görevini yürüten Muhsin Ağçay da “Partimizin emrinde olmaya devam edeceğiz” dedi ve yeni seçilen il başkanına ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerini ileterek yeni başkan Yaver Özcan’ın il başkanlığı görevini layığı ile yapacağına inancının tam olduğunu vurguladı.

Kongreden başarı ile çıkan yeni il başkanı Yaver Özcan ise, birlik ve beraberlik için her türlü fedakârlığı yapacağını, MHP’nin Kars’ta hak ettiği yere gelmesi için çalışma arkadaşları ile birlikte, bütün partililerle tek vücut olacaklarını, kongre günündeki heyecanı hiç eksiltmeden önümüzdeki ilk seçimlerde başarı elde edeceklerini ifade etti.

Özcan ayrıca, “Kars’ta partimiz teşkilatlarında görev alan bütün ülküdaşlarımıza, il başkanlığı yapmış büyüklerimize bayrağı bizlere kadar taşıdığı için minnettar olduğumu ifade ederim. Muhsin Ağçay’a kendisinden önce görev yapmış bütün il başkanları adına teşekkür ederim.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.