1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Ani Antik Kenti ile Müzeler Ziyarete Kapatıldı
MHP Adayları Susuza Çıkama YAPTI

MHP Adayları Susuz'a Çıkama YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili Adayları Ümit Yılmazel, Harun Doğan ve İrfan Topçu, Susuz İlçesinde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattılar.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili Adayları Ümit Yılmazel, Harun Doğan ve irfan Topçu, Susuz İlçesinde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattılar.

Susuz ilçesi girişinde MHP İlçe yönetimi tarafından araç konvoyuyla karşılanan MHP Milletvekili Adayları il olarak MHP İlçe binasında Susuzlularla bir araya gelerek, Susuz’un öncelikli problemleri, halkının beklentileri, tarım ve hayvancılık politikaları gibi onlarca konu hakkında fikir alış-verişinde bulundular.

İlçede büyük ilgiyle karşılanan Adaylar, daha sonra Susuz Kaymakamlığı, Susuz Belediyesi, Susuz Emniyeti ve Susuzlu esnaflara ziyaret gerçekleştirdiler.

Yoğun yağmur yağışına aldırmadan esnafları gezen Adaylar halkın büyük ilgisiyle karşılaştılar.

Adaylar ilçe ziyaretini tamamladıktan sonra da Susuz’un köylerine giderek, çiftçilerin sorunlarını dinlediler.

MHP Adayları Dr. Ümit Yılmazel, Harun Yenice ve İrfan Topçu, konuşmalarında hizmet sözü vererek Susuz İlçesinin Kars için ve Türkiye için büyük önem taşıdığını ifade ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.