1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Adanalı Tarihçiye Tüyap Şoku
Maraşta Kamyonet Eve ÇARPTI

Maraş'ta Kamyonet Eve ÇARPTI

Kahramanmaraş'ta kontrolden çıkan kamyonet eve çarptı. Kazada kamyonetten fırlayarak evin içine düşen üç kişi yaralandı.

A+A-

Kahramanmaraş’ta kontrolden çıkan kamyonet eve çarptı. Kazada kamyonetten fırlayarak evin içine düşen üç kişi yaralandı.

Kahramanmaraş’ta Güzlek Caddesi'nden kent merkezine gitmekte olan Süleyman Bayrak idaresindeki kamyonet kontrolden çıkarak Ziya Solmaz'a ait eve çarptı.

Kamyonet evin duvarını delerek içeriye kadar girdi. Sürücü Bayrak ile yanında bulunan Ramazan Solak ve Kazım Engizek camdan fırlayarak evin içerisine düştü.

Ev sahibi Ziya Solmaz, büyük bir gürültüyle uyandıklarını belirterek, ''Önce bomba atıldı sandık. Koşarak aşağıya indik. Kamyonetin evin içerisine girdiği görünce şok olduk. Allah'tan can kaybı yaşanmadı'' dedi.
Evin içerisine giren kamyonet çekici ile çıkartıldı. Öte yandan sürücü Bayrak'ın polise verdiği ifade de bisikletli bir çocuğa çarpmamak için manevra yaptığını ve aracını kontrol edemediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.