1. HABERLER

  2. Liseli Aşıklar 7'nci Kattan Atladı
Liseli Aşıklar 7'nci Kattan Atladı

Liseli Aşıklar 7'nci Kattan Atladı

Sivas'ta buluşup bir eve giden 2 liseli aşık, durumu fark eden aileleri kapıya gelince paniğe kapılarak 7'inci kattan atladı.

A+A-
Sivas'ta buluşup bir eve giden 2 liseli aşık, durumu fark eden aileleri kapıya gelince paniğe kapılarak 7'inci kattan atladı. Olayda,17 yaşındaki kız ölürken, 14 yaşındaki erkek arkadaşı ise ağır yaralandı.
11. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Ş. Ö. ile aynı okulun 9. sınıf öğrencisi 9. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki A. S. Ç. arasında okul açıldıktan sonra duygusal arkadaşlık başladı. Bu arada 10 Kasım'da, bir arkadaşıyla törenlerden kaçan Ş.Ö, okulun yan tarafında sigara içerken öğretmenlerine yakalanınca disipline verildi. Genç kıza, disiplin soruşturması sonucunda 1 gün okuldan uzaklaştırma cezası verildi. Ancak sınavları olduğu için hemen uygulanmayan ceza, önceki gün uygulamaya kondu.
ÖNCE SİNEMAYA GİTTİLER
Okula gidemeyen genç kız da arkadaşlarıyla sinemaya gideceğini söyleyerek annesinden izin aldı. Sevgilisi A. S. Ç de sabah evden çıkarken, İstanbul'da bulunan amcası M.Ç.'nin ailesine bıraktığı evin anahtarını aldı, Ardından da okula gitmek yerine Ş.Ö. ile buluşarak sinemaya gitti. Filmin ardından bir süre gezen iki öğrenci, daha sonra A. S. Ç'nin evine gitti. Çocuklar akşam evlerine gitmeyince paniğe kapılan aileleri, A. S. Ç'nin amcasının anahtarını aldığını fark edince 2 öğrencinin bulunduğu eve gidip kapıyı çaldı. Ailelerinin geldiğini görünce paniğe kapılan 2 öğrenci, el ele tutuşarak, 8 katlı bir apartmanın 7. katında bulunan dairenin penceresinden aşağıya atladı.
BİRİ ÖLDÜ, DİĞERİ AĞIR YARALI
Yağışlar nedeniyle yüzeyi çamur haline gelen binanın yanındaki toprak zemine düşen 2 öğrenci, ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan öğrencilerden Ş.Ö. acil serviste doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. İlk müdahalenin ardından Beyin Cerrahi Servisi'nde tedavi altına alınan ağır yaralı A. S. Ç'nin vücudundaki birçok yer de kırık olduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olayı duyan 2 öğrencinin okul arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Yaşamını yitiren Ş. Ö'nün sırası ise dün arkadaşları tarafından boş bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.