1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Kurtulmuş'un Yeni Partisi HASPARTİ
Kurtulmuş'un Yeni Partisi HASPARTİ

Kurtulmuş'un Yeni Partisi HASPARTİ

Saadet Partisi genel başkanlığından istifa eden Numan Kurtulmuş, yeni partisini açıkladı.

A+A-
Saadet Partisi genel başkanlığından istifa eden Numan Kurtulmuş, yeni partisini açıkladı. “Halkın Sesi” olan partinin ambleminde doğan güneş var.
 
Numan Kurtulmuş, düzenlediği basın toplantısıyla yeni partisinin adını açıkladı.
 
Kurtulmuş’un yeni partisi “Halkın Sesi” oldu.
 
Partinin ambleminde doğan güneş var. Kurtulmuş, basın toplantısında partisinin ambleminin Osmanlı medeniyet güneşini sembolize ettiğini söyledi. Kurtulmuş, şöyle devam etti:
 
''Partimizin amblemi 'Osmanlı güneşi', 'medeniyet güneşi' adını vereceğimiz ''güneştir''. Amblemde uygulanan güneş, tarih boyunca 'medeniyet güneşi' olarak isimlendirilen bir motifi ortaya koyuyor. Buradan inancımız, hem yeni bir günün doğduğunu ortaya koymak, hem de Türkiye'de yeni bir dönemin, yeni bir günün doğduğunu ifade etmektir. Hem yeni dünyanın kurulması olduğunu ifade etmek, hem de bizim medeniyet değerlerimize olan bağlılığımızı ifade etmek açısından Osmanlı'nın medeniyet güneşi motifini kullandık.''
 
Yeni partinin adının kısaltması ise HAS Parti oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.