1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dövizli Askerlik İçin TEKLİF
Küçük Kıza ŞANTAJLA TECAVÜZ!

Küçük Kıza ŞANTAJLA TECAVÜZ!

Denizli'nin Acıpayam İlçesi'ne bağlı Akalan Beldesi'nde 14 yaşındaki Ü.A.'ya, ellerindeki görüntüyle tehdit edip cinsel ilişkiye girdikleri iddia edilen ve jandarma tarafından gözaltına alınan yaşları

A+A-

Denizli'nin Acıpayam İlçesi’ne bağlı Akalan Beldesi’nde 14 yaşındaki Ü.A.’ya, ellerindeki görüntüyle tehdit edip cinsel ilişkiye girdikleri iddia edilen ve jandarma tarafından gözaltına alınan yaşları 15 ile 17 arasındaki 4 genç tutuklandı.

Akalan Beldesi’nde 6 ay önce Ü.A. adlı genç kız, bir sosyal paylaşım sitesinde B.Ö. (15) ile tanışıp arkadaş oldu. B.Ö. ile bir süre gönül ilişkisi yaşayan Ü.A. daha sonra B.Ö.’nün arkadaşları O.T. (17), E.K. (16) ve A.K. (15) ile de arkadaş oldu. İddiaya göre, altı aydan bu yana dört arkadaş, farklı zamanlarda Akalan Beldesi Bağbaşı Mevkisi’nde buluştukları Ü.A.’ya cinsel saldırıda bulundu.

Genç kızla birlikte öpüşme anını cep telefonuna kaydeden dört arkadaş, iddiaya göre görüntüleri, internette yayınlamak ve ailesine göstermekle tehdit ettikleri kızla zorla ilişkiye girdi. Durumu öğrenen Ü.A.’nın ailesi Cumhuriyet Savcılığı’na giderek zanlılardan şikayetçi oldu.

Jandarma dört şüpheliyi, dün sabah saatlerinde gözaltına aldı. İşlemlerin ardından adliyeye sevkedilen, suçlarını itiraf ettikleri öne sürülen B.Ö., O.T., E.K. ve A.K. nöbetçi mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.