1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ak Partiden Kitap Kumbarası Kampanyası
KTSOya İlk Aday, Adem ÇALKIN !

KTSO'ya İlk Aday, Adem ÇALKIN !

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanlığı'na ilk aday Adem Çalkın.

A+A-

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanlığı'na ilk aday Adem Çalkın.

 

Hasel Yem ve Has Kuyumcusu'nun sahiplerinden Adem Çalkın, Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

TOBB Genç Girişimciler Komitesi İl Başkanlığını da yürüten Adem Çalkın, aday olduğunu basın toplantısı ile açıkladı.

Çalkın, TOBB'nin yasa gereğince Türkiye çapında Ticaret ve Sanayi Odalaları seçimleri için çalışmaların başladığını hatırlatarak;

"Ticaret ve sanayinin bir bölge için önemine değinerek, insanların geleceklerini yerleşim yerlerinde görebilmelerinin bu yerleşim yerlerinde oluşturulacak zenginliklerle alakadar olduğunu bu çerçevede Kars'ın menfaatini ulusal düzeyinde takip etmek, tüccar ve sanayici kesimi ile bir araya gelmek, sanayi ve ticaret adına gayret göstermek, proje üretmek ve projeleri hayata geçirmek için yola çıktıklarını" söyledi.

Kars'ta "cemaat"lere yakınlığı ile bilinen Çalkın'ın Karslı esnaflarca nasıl kabul göreceği ve seçimlere kimlerin aday olacağı ise merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.