KSTden Güzel Günler GÖRECEĞİZ

KST'den Güzel Günler GÖRECEĞİZ

Kars Sinema Topluluğu bu haftaki gösterimlerinde Genç Yönetmen Hasan Tolga Pulat'ın 'Güzel Günler Göreceğiz' filmini gösterecek.

A+A-

Kars'ta film-belgesel gösterimleri yapan Kars Sinema Topluluğu bu haftaki gösterimlerinde Genç Yönetmen Hasan Tolga Pulat’ın “Güzel Günler Göreceğiz” filmini gösterecek.

Çarşamba günleri film-belgesel gösterimleri yapan Kars Sinema Topluluğu bu haftaki gösterimlerinde 48. Antalya Altın Portakal Film Şenliğinde En İyi Film, En İyi Senaryo, En İyi Kurgu ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dallarında ödül kazanan Genç Yönetmen Hasan Tolga Pulat’ın “Güzel Günler Göreceğiz” adlı filmini 35 mm’lik makarasından seyircileriyle paylaşacak.

Uğur Polat ve Nesrin Cavadzade gibi ünlü oyuncularında rol aldığı film; beş farklı karakterin günlük hayatta kesişen yolları ve farkında olmadan birbirlerinin hayatına müdahalelerini anlatıyor.

Film Şehir Sineması'nda 16 Mayıs saat 19.00'da gösterilecek.

Haberin Devamı

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ BEĞENİLDİ

Kars Sinema Topluluğu tarafından bu Çarşamba gösterilen “Güzel Günler Göreceğiz” filmi seyirciler tarafından beğenildi.

2011 yılında düzenlenen 48. Antalya Altın Portakal Film Şenliğinde En İyi Film, En İyi Senaryo, En İyi Kurgu ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dallarında ödül kazanan Genç Yönetmen Hasan Tolga Pulat’ın “Güzel Günler Göreceğiz” adlı filmi 35 mm’lik makarasından gösterildi.

Kafkas Üniversitesi Devlet Konservatuarı 4. Sınıf öğrencisi Dılgeş Akbal’ın sunduğu Güzel Günler Göreceğiz’in değerlendirme bölümünde renkli ve değişik konuşmalar yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.