1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Bakan Arslan'dan 'Casus Yazılım' Açıklaması
KÖYDES Encümen Seçimi YAPILDI

KÖYDES Encümen Seçimi YAPILDI

Kars'ın Digor İlçesi'nde Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES)'in yeni encümen üyelerinin seçimi yapıldı.

A+A-

Kars'ın Digor İlçesi'nde Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES)'in yeni encümen üyelerinin seçimi yapıldı.

Digor Türk Telekom Yatılı Bölge Okulu (YİBO) Konferans Salonu'nda yapılan seçim Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Seçimde Divan Başkanlığını Digor Kaymakamı Fatih Özdemir yaptı.

Gizli oy ile yapılan encümen üyeliği seçimi için, Ak Parti İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı, BDP'li Genel Meclis Üyeleri, Mehmet Bulgan ile Y. Şilan Efendioğlu aday oldu. Bir yıllık görev için aday olan üç il genel meclisi üyesi için yapılan oylamada Muzaffer Yağcı ve Y.Şilan Efendioğlu seçildi. Muhtarlardan encümen üyeliği için Düzgeçit Köyü Muhtarı İrfan Adikti, Türkmeşen Köyü Muhtarı Köroğlu Abay, Varlı Köyü Muhtarı Abdurrahman Çankır ve Yağlıca Köyü Muhtarı Nurettin Kaya aday oldular. Gizli oy usulüyle yapılan seçimde Varlı Köyü Muhtarı ile Yağlıca Köyü Muhtarı, encümen üyeliklerine seçildi.

Daha sonra Digor kaymakamı Fatih Özdemir, tarafından 2011 yılı kesin hesap raporu okundu ve oylamaya sunuldu, yapılan oylama sonucu 2011 yılı kesin hesap raporu oy birliği ile kabul edildi.

Seçimin ardından Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES)'in encümen üyeleri, Kaymakam Fatih Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı ve Köy Muhtarları birlikte yemek yediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.