Koltuk Ateşi, Polisi Alarma GEÇİRDİ

Koltuk Ateşi, Polisi Alarma GEÇİRDİ

Kars'ta Hafızpaşa Mahallesi'nde Ziya Gökalp İlk Öğretim Okulu yanındaki parkta yaşı küçük çocukların yaktığı koltuk, polisi harekete geçirdi.

A+A-

Kars’ta Hafızpaşa Mahallesi’nde Ziya Gökalp İlk Öğretim Okulu yanındaki parkta yaşı küçük çocukların yaktığı koltuk, polisi harekete geçirdi.

Park içerisinde ateş yakıldığı yönünde ihbar alan çok sayıda polis, olay yerine gitti. Kalabalık bir ekiple ateşin yakıldığı parka giren polis, yaşı küçük çocukların koltuğu yakarak ısındıkları bilgisini aldı. Çocukların polisi görerek olay yerinden uzaklaşması nedeniyle koltuk bir süre yanmaya devam etti. Soğuk havada yanan koltuğun etrafına toplanan çok sayıda polis, koltuğu yakan şahısları tespit ederken yanan ateşte de bir süre ısındı. Yavaş yavaş sönmeye başlayan koltuk daha sonra iki çocuk tarafından getirilen iki kova su ile söndürüldü. Koltuğun tamamen sönmesiyle polis ekipleri de normale döndü.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.