1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. DİGOR

  4. Nevşehir’den Madalyayla Döndüler
Kocaelide Vahşi Cinayet PLANI

Kocaeli'de Vahşi Cinayet PLANI

Kocaeli'de bir kişi, imam nikahlı eşinin dostu tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

A+A-

Kocaeli'de bir kişi, imam nikahlı eşinin dostu tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Dilovası'nda ikamet eden Sedat G. (23) imam nikahlı yaşadığı eşi Ö.S.'nin (14) dostu Y.Z. (24) tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Kocasını aşığına öldürttü!

Dilovası Mimar Sinan Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, Ö.S. kendisi ile 3 yıllık gönül ilişkisi olduğu iddia edilen Y.Z. ile evlendikten sonrada görüşmeye devam etti.

Genç kızın Sedat G. ile aile baskısı sebebiyle evlendirildiği iddia edilirken, genç kızın kendisini yaşadığı evlilikten kurtarmak için dostu Y.Z. ile bir plan hazırladığı öğrenildi. İkilinin yaptığı plana göre, Ö.S. eşinin işte olduğu bir gün Y.Z.'yi eve alacak ve Y.Z. Sedat G.'yi öldürecekti. Bu plana göre hareket eden Ö.S.'nin, eşinin işte olduğu bir gün Y.Z.'yi eve aldığı öğrenildi. Y.Z.'yi evin dolabına sakladığı iddia edilen Ö.S., eşi işten geldiğinde kendisine uyumak istediğini söyleyerek eşini erken saatte uyuttu. Bunun üzerine evin alt katındaki elektrik şartelini kestiği iddia edilen zanlının çiftin yatak odasına giderek Sedat G.'yi kalbinden ve başından bıçakladığı öğrenildi. Sedat G. kanlar içinde kalırken, zanlının olay yerinden kısa sürede uzaklaştığı öğrenildi.

Üst kattaki oğlunun çığlıkları üzerine yatak odasına çıkan baba Kemal G. oğlunu kanlar içinde görünce sinir krizleri geçirirken, olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerinin talihsiz gencin olay yerinde öldüğünü tespit ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan emniyet güçleri, gencin imam nikahlı eşi Ö.S.'yi 6 saat sorguladığı ve zanlının olayı itiraf ettiği öğrenildi. Ö.S.'nin zanlı Y.Z.'nin adresini polise bildirdiği öğrenilirken, zanlının otomobil kiralayıp Hatay'a kaçmak üzereyken yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Suçunu itiraf eden imam nikahlı eş Ö.S. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Y.Z. emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.