1. HABERLER

  2. Kızlarımız Bitlis Maçına Hazırlanıyor!
Kızlarımız Bitlis Maçına Hazırlanıyor!

Kızlarımız Bitlis Maçına Hazırlanıyor!

Deplasmanlı Bayanlar Voleybol Ligi'nde mücadele eden Kars Gençlikspor Voleybol Takımı, oynayacağı Bitlis Güroymakspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

A+A-
Deplasmanlı Bayanlar Voleybol Ligi'nde mücadele eden Kars Gençlikspor Voleybol Takımı, oynayacağı Bitlis Güroymakspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.
Takım antrenörü Aleattin Kurtaal yönetiminde çalışmalarını sürdüren takım, Bitlis maçını kazanarak Muş Gençlikspor mağlubiyetini unutmak istiyor. Açıklamalarda bulunan antrenör Kurtaal, Muş’ta çok iyi oynadıklarını ve maçın ilk iki setini 2-0 önde kapattıklarını hatırlatarak, “Alacağımız bir maçtı, ama hakemleri geçemedik. Erzurum karşılaşmasında olduğu gibi Muş’ta da hakem engeline takıldık. Hakemlere takılmamız gayet normal. Sahipsiz bir takım olunca bu tür olaylarla karşılaşmak mümkündür. Öncelikle Kars’ta yaşayanlar takımlarına sahip çıkmalıdırlar. 1920’den 2010 yılına kadar ilk kez bir bayan voleybol takımı deplasmanlı lig maçlarına çıkıyor. Tarihte bir ilke imza atan kızlarımıza herkesin sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi.
“İKİ KARŞILAŞMAYI DA AYNI HAKEM YÖNETTİ”
Kars Gençlikspor Voleybol Takımı Antrenörü Alettin Kurtaal, Erzurum DSİ karşılaşmasında çok iyi oynadıklarını ve galip gelecekleri bir maçı kaybettiklerini ifade ederek, “Erzurum maçını kaybetmemizde hakemin çok payı oldu. Aynı hakem Muş karşılaşmasını da yönetti. Böyle tesadüf olur mu? Yine iyi oynadık. 2-0 önde götürdüğümüz karşılaşmayı 3-2 kaybettik. Bu hafta kendi evimizde Bitlis Güroymakspor ile oynayacağız. Bu karşılaşmayı da aynı hakem yönetirse şaşırmayız. Ama her şeye rağmen gruptan çıkmak için şansımız devam ediyor. Kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanarak gruptan çıkacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
5 Yorum