1. HABERLER

  2. Bolivya'dan Coca Cola'ya RAKİP
Kızlarımız Bitlis Güroymak'ı YENDİ

Kızlarımız Bitlis Güroymak'ı YENDİ

Türkiye Deplasmanlı Bayanlar Voleybol Ligi'nde mücadele eden Kars Gençlikspor, evinde konuk ettiği Bitlis Güroymaksporu 3-0 lık skorla mağlup etti.

A+A-
Türkiye Deplasmanlı Bayanlar Voleybol Ligi'nde mücadele eden Kars Gençlikspor, evinde konuk ettiği Bitlis Güroymakspor'u 3-0'lık skorla mağlup etti.

Merkez Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma, Kark ekibinin üstünlüğü ile başladı. Bitlis Güroymakspor karşısında ilk seti 25-23, ikinci seti 25-10 ve son seti de 25-19 alan Kars Gençlikspor, taraftarlarını sevince boğdu. Maçtan sonra bir açıklama yapan Kars Gençlikspor Antrenörü Aleattin Kurtaal, mutlaka kazanmaları gereken bir maç olduğunu ifade ederek, "İki hafta üst üste iyi oynadığımız maçları maalesef hakem hatalarından dolayı kaybettik. Gruptan lider çıkmamız için Bitlis Güroymak karşılaşmasını kazanmalıydık. Voleybolcularımda bunun bilincindeydi. Çıktık oynadık, kazandık. Önümüzdeki hafta Erzurum DSİ Spor ile karşılaşacağız. Bu karşılaşma bizim için çok önemlidir. Bu karşılaşmadan galip ayrılarak gruptan lider çıkacağımıza inanıyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum