1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İstanbul’da Sağanak Yağış
Kızını Döven Babaya Ceza YOK!

Kızını Döven Babaya Ceza YOK!

Reşit ve evli olan kızını 'kasten yaralamak' suçundan yargılanan ve savunmasında 'kızına kızgınlıkla iki tokat attığını' söyleyen baba beraat etti.

A+A-
Reşit ve evli olan kızını 'kasten yaralamak' suçundan yargılanan ve savunmasında 'kızına kızgınlıkla iki tokat attığını' söyleyen baba beraat etti.
Mahkeme, kendisine karşılık veren kızına sinirlenip ani bir hareketle vurduğunu belirtti.
Gebze 1. Sulh Ceza Mahkemesi, reşit ve evli olan kızını "kasten yaralamak" suçundan yargılanan babanın "suçu kasıtlı işlediğini gösteren bir kanıt bulunmadığı" gerekçesiyle beraatına karar verdi.
Milliyet gazetesinden Gökçer Tahincioğlu'nun haberine göre, Gebze'de 2008'de yaşanan olayda, sanık A.T.'nin reşit ve evli olan kızı, babasının kendisini basit tıbbi müdahaleyle giderilebilecek biçimde yaraladığını belirterek şikayetçi oldu.
Gebze Savcılığı, A.T. hakkında "kasten yaralama" suçundan dava açtı. A.T. duruşmada, kızının kendisinin rızası olmadan evlilik yaptığını ancak evliliğinde sorunlar yaşadığı için kendisinde kalmaya başladığını anlattı.
A.T, bir akşam dışarı çıktığında takip ettiği kızını bir başka erkekle yürürken gördüğünü, uyardığı halde bu kişinin kızının cep telefonuna mesaj gönderdiğini söyledi.
Bunun üzerine kızının telefonunu elinden aldığını söyleyen A.T., telefonunu geri isteyen kızına kızgınlıkla iki tokat attığını, kızının da jandarmaya giderek şikayetçi olduğunu belirtti.
Mahkeme, A.T.'nin kızına, kendisine karşılık vermesine sinirlenerek ani bir hareketle vurduğunu belirterek, sanığın beraatına karar verdi. Kararda, sanığın suçu kasıtlı işlediğini gösteren bir kanıt bulunmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.